Cadeau’s Revalidatiecentrum Beesterzwaag

‘T ging oan!! Wat was het welkom warm 🥰 verwachtten wij alles even snel aan één van Collins fysio’s en één van de artsen te overhandigen, was gewoon even het hele team van de kinderrevalidatie aanwezig. Wat heeft Collin genoten. Wat voelde het voor hem en ons goed om hen zo te hebben mogen verrassen. Dankzij natuurlijk Collin en dit fantastische team van artsen, verpleegkundigen, fysio’s, ergo’s, psychologen, maatschappelijk werk, pedagoog, muziektherapeut etc. heeft Collin weer grip, de regie over zijn eigen leven gekregen.
Gistermorgen zijn we naar Beetsterzwaag gegaan, zodat Collin de Kika-beren plus cadeaus kon overhandigen aan Revalidatie Friesland (Lyndensteyn) waar Collin afgelopen zomer een aantal maanden, na zijn maanden in ’t umcg verbleef.
De cadeaus zijn gekocht van één vd cheques van de dames van Team Handen ineen voor Kinderen die aan de stichting geschonken zijn. Tijdens het overhandigen van de cheques en na Collins enthousiaste verhalen over zijn verblijf daar gaven zij aan dat Collin het bedrag van één cheque ook aan Beetsterzwaag mocht schenken in de vorm van geld/goederen. Het team gaf als wens een playstation door. We zijn iets boven de waarde vd cheque van €1125,00 uitgekomen. Er was nog een klein bedrag over. Van dat bedrag, plus een beetje extra, hebben we nog twee mooie, grote legosets gekocht 🤗.
De cadeaus zullen de komende jaren vast voor vele avonden met plezier en ontspanning zorgen in de gemeenschappelijke huiskamer.
We hebben gekocht : een Playstation 5, negen spellen, een extra controller, een oplaadstation
en twee lego sets. Totaalbedrag van €1187,11
Collin was ontzettend trots om dit te kunnen & mogen doen.
Hij deed het 👍ff een speach voor het hele
team👌ontzettend trots op hem 💙